V-Day’s Massacre4 w/ DJ Sauce | DownSound | Matei @Morpheus PUB — 13.02.2016 — MS

DownSounD prezinta:

Ne face mare plăcere sa vă anunțăm că Downsound Crew, în colaborare cu Morpheus PUB, reîncep organizarea evenimentelor dedicate ritmurilor sparte. Continuâm tradiția, începută din 2008, prin serile tematice DownSound Night, și dorim să susținem și să promovăm mișcarea underground locală, invitând DJ consacrați, atât din țară, cât și din străinătate.

Prin urmare, în data de 13 februarie, ne bazăm pe susținerea voastră la o petrecere ajunsă la a 4-a ediție: Valentine’s Day Massacre, avându-i ca invitați pe DJ Sauce, DownSound Crew și Matei, vă așteptăm pentru deschiderea unei noi serii de succes a evenimentelor DownSound.

Invitati:

DJ Sauce

hip-hop / funk / electro

DJSauce

Din punct de vedere muzical, stilul lui Sauce sare din tipare. Fiind vorba de un stil eclectic, nu se poate discuta despre un singur gen muzical abordat în mixuri. Debutant în genul Hip Hop, care i-a fost izvor de inspirație, mureșanul și-a putut mări aria de inspirație folosindu-se de versalitatea și complexitatea genului “mama”. Hip Hop-ul este cunoscut ca un gen ce cuprinde și îmbină diverse stiluri, iar Sauce a ajuns să creeze mixuri axate pe stiluri aparent diferite. Cu alte cuvinte, el reușește să îmbine rock-ul, funk-ul, oldies-urile (considerând că muzica adevărată nu are vârstă) și ajungând într-un final la muzica electronică. În prezent, un mix al lui Sauce reprezintă o experiență cu totul nemaiîntâlnită și foarte greu de descris într-un singur cuvânt. De altfel, Sauce este apreciat pentru că oferă ascultătorilor sau spectatorilor din fața platanelor un show de tip “old to the new”

https://soundcloud.com/electrocord/dj-sauce-exclusive-mixtape-for

https://soundcloud.com/k-lu/k-lu-sauce-ora-exacta

DownSound

drumandbass

DownSound crew s-a format în ianuarie 2008, din DJ-ii mureșeni Lejoix și A-tesz, continuând tradiția de peste 10 ani a colectivelor BaMSe și LBC, în organizarea evenimentelor muzicale pe scena locală de muzicâ electronicâ. Având ca scop principal susținerea stilurilor muzicale underground, au organizat permanent evenimente în cluburile locale și îmbinând stilurile hip-hop, funk, minimal, electro, break beat, dubstep și drum and bass au creat serile tematice Different Style, Get Down și festivalul Get Out! Despre orice eveniment ar fi vorba, DownSound e garanția distracției de calitate.

https://www.mixcloud.com/downsound/downsound-night-a-tesz-sauce-lejoix/

https://www.mixcloud.com/downsound/downsound-breakthrough/

http://downsound.ro/

————————————————

Program:

22:00 – 24:30 — Matei

24:30 – 02:00 — DJ Sauce

02:00 – 04:00 or closing time — DownSound

————————————————

Locatie: Morpheus PUB

Revolutiei 1, 540043 Targu-Mures

————————————————

Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com