DownSounD — Tomasan & Tone @ Sala A.S.A — 05.03 — MS

DownSounD prezinta: Tomasan & Tone


Click the image to open in full size.

—————————————————————–
Odata cu apropierea primaverii, va aducem si muzica electronica proaspata prin 2 dintre cei mai maturi dj din Romania, Tomasan si Tone. Avand in repertoar cele mai rafinate muzici din stilurile house, techno, 2step, uk garage, dubstep, bass music in general, ei doi promit o petrecere incendiara. Piperat cu cei 2 reprezentanti de baza ai scenei locale, Addo si Wrk, decorat cu proiectiile vizuale tipice DownSounD, va garantam o petrecere de calitate, perfecta pentru inceperea primaverii.
—————————————————————–

—————————————————————–
Invitati:

Tomasan
2step / house
Click the image to open in full size.

Toma Soare alias Tomasan mixeaza Garage, 2-Step si House.

In 2007 s-a facut vazut la 2 mari festivaluri de muzica electronica din Romania: Summer Break (Deva) si anonimTM’s 48H (Timisoara).

A mixat pentru radio-uri precum IbizaSonica, OneFM sau ProFM. Deasemenea a inregistrat seturi exclusive pentru Heineken Electrolab si Scarcity Records si s-a clasat in primii 5 la competitia BLOC Competition.

A mixat pe line-up alaturi de artisti ca Stanton Warriors, Plump Djs, Soul Of Man, A-Skillz, Benga, Loefah & Sgt. Pokes, Leeroy Thornhill (The Prodigy), Aquasky, Stereo MCs, Parov Stelar & Sax Max, Dr. Alex Paterson (The Orb) sau Gus Gus si multi altii.

In 2009, Tomasan a facut un set exclusiv de Dubstep in cortul Techno la Cokelive Peninsula si a mixat la Get Out Festival, urmand sa fie invitat sa traverseze Europa pentru a mixa in Club der Republik, Dresden alaturi de crew-ul High Finesse sau in Die Villa, Berlin, facand warmup pentru Jubilee, iar la inceputul lui 2010 il gaseam in The Freemasons Tavern, Brighton alaturi de Lebrosk.

Tot in prima parte a anului 2010, a facut parte din turneul national in 6 locatii din Romania alaturi de Suie Paparude. Giguri alaturi de artisti ca Aquasky, JFB & Ed Solo, Rico Tubbs sau Dan Le Sac vs. Scroobius Pip au urmat.
Soundcloud
Basics

Tone
uk garage / 2 step / dubstep
Click the image to open in full size.

Toné este unul din numele cunoscute in cadrul scenei de muzica electronica urbana din Romania. Vine din Bucuresti, are un background de 10 ani ca ascultator bine inradacinat in epocile UK Garage / 2-Step, Drum&Bass – Good Looking Records sau early-days Dubstep, mixeaza din 2007 iar specializarea sa, mai nou, se intinde across the board in zona 120-140 bpm. Seturile sale iau adesea forma unui showcase al noilor directii si fuziunilor House, Techno, UK Funky, UK Garage, Future Garage sau Experimental, de la deep la dancefloor oriented. In mare ceea ce revistele de specialitate definesc prin termenul Post-Dubstep.
De-a lungul timpului a mixat alaturi de nume ca: Ikonika, Ben Ufo, Loefah, Sgt. Pokes, Caspa, Tes La Rok, Benga, Virus Syndicate, Tomb Crew, Aquasky, Jazzsteppa, Whistla, Al-Haca Soundsystem, Ikkaku, Cosmin TRG, Alien Pimp, Seb, Tomasan, Aeromaschine, Mesmer, Dragos Rusu, Alexandru Jijian si multi altii. A organizat petreceri in Bucuresti sub brand-urile Dubstep.ro si Hey! Events iar momentan este implicat in dezvoltarea clubnight-ului de nisa BASICS ce se intampla regulat in capitala.
Cativa dintre artistii si label-urile preferate in acest moment: Ramadanman / Pearson Sound, Pangaea, Addison Groove / Headhunter, 2562 / A Made Up Sound, Julio Bashmore, Boddika, Scuba / SCB, Cosmin TRG, Zed Bias, Hackman, Doc Daneeka, C.R.S.T., Karizma, Floating Points, Wbeeza, James Fox, respectiv: Hessle Audio, Swamp81, Dirtybird, Well Rounded, Keysound, Idle Hands, Ten Thousand Yen sau PTN.
http://basicsclubnight.blogspot.com
http://www.facebook.com/basicsclubnight
http://www.facebook.com/toneproduction

Wrk
bass music

Addo
techno / house
—————————————————————–

—————————————————————–
Program:

22:00 – 12:00 — Wrk
12:00 – 02:00 — Tomasan
02:00 – 04:00 — Tone
04:00 – 06:00 — Addo
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie — Tirgu Mures – Sala A.S.A – str. Revolutiei nr. 5

Sambata — 05.03 — 22H

Suport — 10 RON
—————————————————————-

—————————————————————-
Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com
—————————————————————-