Valentine’s Day Massacr3 / DUDU&MC TINA,NEWGOTTI@ Sala A.S.A — 12.02 — MS

DownSounD prezinta: Valentine’s Day Massacr3

Click the image to open in full size.

—————————————————————–
Asa cum v-am obisnuit, in apropierea zilei indragostitilor, revenim cu o petrecere care si ea a ajuns la a 3-a editite si anume Valentine’s Day Massacr3. Astfel, Sambata, 12 Februarie va invitam alaturi de unul dintre cei mai iubiti DJ care s-au invartit pe la noi, DUDU & MC TINA si NEWGOTTI. Pe ei i-ati vazut atat la Get Out cat si la diferite evenimente organizate de la Avi-cola sau Zanza Garden unde de fiecare data au fost petreceri nebune. DUDU va mixa drumandbass de cea mai buna calitate, MC TINA va completa vocal/muzical, iar NEWGOTTI va intari seara cu dubstep, breaks, electro, techno, ultimele aparitii in aceste genuri muzicale.
Warm-up si after-party va fi asigurat de Acqzuel si Luke, cel din urma fiind un debutant la petrecerile DownSounD. Luke este din Tg Mures si promite enorm in materie de selectie si mixat, in genurile breaks/electro.
—————————————————————–

—————————————————————–
Invitati:

DUDU & MC TINA
drum and bass
Click the image to open in full size.

Dudu este considerat a fi unul din veteranii dnb-ului in Romania. Este prezent in scena din prima zi si inca activeaza ca si dj, promoter si radio host, fiind mereu un deschizator de drumuri in zona dnb din Romania. Impreuna cu Ufo pune bazele miscari underground in Timisoara , cu legendarele petreceri de hala din 95 96 iar in 98 imreuna cu 3 prieteni ,formeaza AnonimTM , organizatie conceputa cu scopul de a promova miscarea breaks. Cel mai important proiect al sau, pe care il conduce alaturi de bunul sa prieten din copilarie, Roli Breaker, este desigur festivalul open air 48H. In 2004, alaturi de dj SUV, dau drumul proiectului „Looking for a voice”, moment in care a marcat descoperirea talentatei MC Tina care devine in scurt timp vocea anonimTM.
Din momentul cooptari sale in organizatia AnonimTM, MC Tina a avut ocazia de a performa pe scena alaturi de nume ca: dj Suv, Don E, dj Storm, Kabuki, Circuit Breaker, Paul Arnold, Big Bud, Contour, Klute, Alley Cat, Nookie, Tanith, Flight & Deeizm, A-Sides, ,dj Randall, in cadrul a mai multor evenimente din Romania. In 2004 a pornit o adevarata idila muzicala alaturi de BAU (Brigada Artistica Urbana) o trupa cu care acopera o gama larga de genuri muzicale (dnb, breakbeat, nu-jazz). A participat cu trupa la multe evenimente si festivaluri in tara cat si internationale. Cat despre ea ca si MC, ii place sa improvizeze pe scena, sa auda melodii noi care sunt o sursa de inspiratie pentru ea.
Soundcloud

NEWGOTTI
breakbeat / dubstep / electro
Click the image to open in full size.

Nebun dupa muzica din…totdeauna, Newgotti in copilarie a ascultat rock-ul si heavy metal-ul anilor 70 & 80, pe platanele tatalui sau. A contactat muzica electronica spre sfarsitul anilor 90, fiind fascinat de ritmurile house. Dupa scurt timp s-a orientat spre beaturile dnb, breaks, big-beat, funk, dub. Dupa o calatorie scurta in neantul undegroundului, Newgotti a devenit membru al AnonimTM crew. La scurt timp dupa acesta a gasit “muzica adevarata” si petrecerile nebune. De cand s-a alaturat AnonimTM crew a devenit un DJ si promoter cunoscut. In prezent invarte discuri prin toata tara si organizeaza alaturi de AnonimTM crew petreceri reusite. Stilul lui Newgotti poate fi caracterizat prin “true skool breaker” dar si un iubitor desavarsit al genurilor house, techno si dub (step, wise, tempo). Seturile sale sunt bazate pe toate tipurile de breakbeat (techy, duby, ragga, funky, booty) combinate cu bigbeat, brokenbeat, breakstep, 2step, dubstep, house, techno.

Acqzuel
bass music

Luke
breaks / electro
—————————————————————–

—————————————————————–
Program:

22:00 – 12:00 — Acqzuel
12:00 – 02:00 — Dudu & MC Tina
02:00 – 04:00 — Newgotti
04:00 – 06:00 — Luke / Acqzuel
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie — Tirgu Mures – Sala A.S.A – str. Revolutiei nr. 5

Sambata — 12.02 — 22H

Suport — 10 RON
—————————————————————-

—————————————————————-
Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com
—————————————————————-