DownSounD — Aniversare 3 ani w/ GOJIRA @ Sala A.S.A -– 29.01 -– MS

DownSounD prezinta: Aniversare 3 ani

Click the image to open in full size.

—————————————————————–
Pe 30 Ianuarie 2008 a inceput ceea ce numim astazi DownSounD cu o serie de petreceri Wednesday Afterwork. Au urmat Thirsty Thursdays, DownSounD Edition X, Get Down, Different Style, Outside(r), Music Tower, Festivalul Get Out!! si nenumaratele giguri din tara si strainatate, pe scurt cei 3 ani, care-i sarbatorim pe 29 Ianuarie impreuna cu voi cei care ati fost alaturi de noi, cu cei care am petrecut impreuna, cei care ne-au ajutat si nu in ultimul rand alaturi de invitatul special: GOJIRA. Ne vedem in ambianta speciala DownSounD cu proiectiile video/diapozitive, cu lounge-ul si bar-ul tipic si bineanteles cu muzica electronica underground in varietatea si stilul de mixaj cu care v-am obisnuit.
—————————————————————–

—————————————————————–
Invitati:

GOJIRA
breakbeat / techno / electro
Click the image to open in full size.

Gojira a surprins scena de muzica electronica romaneasca inca din 2004 (alaturi de Kosak), cu aparitii la evenimente majore precum festivalul TMBase, AVMotional, Peninsula si deschizand pentru Faithless in 2005. Ca producator a lucrat si cooperat cu grupuri diverse precum Timpuri Noi si Da Hood, release-uri oficiale find lansate pe scara larga.

Ca DJ, Gojira este considerat drept unul din cei mai carismatici dj-ei romani. In seturile sale fuzioneaza o gama larga de stiluri – de la idm si techno la breakbeat si electro, cu selectii suprinzatoare presarate cu productii, remixuri si rework-uri proprii. A prezentat dj seturi de succes in deschiderea unor acturi precum Adam Freeland, DJ Food, Plump DJs, Stanton Warriors, Aquasky si Black Sun Empire.
Gojira.ro

Wrk
2step / garage

Sauce
funk / hip-hop / electro

A-tesz
dnb

Lejoix
breaks / dubstep / dnb
—————————————————————–

—————————————————————–
Program:

22:00 – 11:30 — Wrk
11:30 – 01:00 — Sauce b2b Lejoix
01:00 – 03:00 — GOJIRA
03:00 – 05:00 — Lejoix b2b A-tesz
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie — Tirgu Mures – Sala A.S.A – str. Revolutiei nr. 5

Vineri — 29.01 — 23H

Suport — 10 RON
—————————————————————-

—————————————————————-
Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com
—————————————————————-