DownSounD — PLASTIC KIDS & STEREO KILLAZ, PSYON @ Bastionul Dogarilor — 20.11 — MS

DownSounD prezinta: MUSIC TOWER

Click the image to open in full size.

—————————————————————–
O petrecere pentru toti iubitorii muzicii electro, break, bassline impreuna cu unii dintre cei mai in voga DJ din Ungaria!
—————————————————————–

—————————————————————–
Invitati:

PSYON [XSSR Music | HU]
breakbeat

PLASTIC KIDS & STEREO KILLAZ [NOISE NIGHT LIFE | HU]
electro / house / bassline

Wrk [LBC]
2step / garage

A-tesz [DownSounD.Ro]
electro / minimal
—————————————————————–

PLASTIC KIDS & STEREO KILLAZ [NOISE NIGHT LIFE | HU]

Click the image to open in full size.

PLASTIC KIDS adica Kecskés Tamás a patruns in lumea muzicii cu energia concertelor punk rock, alimentat prin experienta organizarii unor evenimente rock. Mai tarziu a devenit unul dintre cei mai apreciati organizatori de petreceri electronice din Ungaria, punand bazele seriei de evenimente Noise Night Life inca din septembrie 2009. Imbinand mai multe stiluri electronice intr-o singura petrecere, NNL a atras mii de tineri din toata Ungaria. In paralel Plastickids a avansat ca cel mai cautat DJ de electro din tara, avand aparitii alaturi de artist consacrati ca Le Castle Vania, The Bloody Beetroots, Fukkk Offf. Colaborarea de la inceputuri cu Stereo Killaz atat la pupitru cat si la productii, a rezultat numeroase prestatii si o piesa compusa impreuna si mai multe productii proprii.

Proiectul STEREO KILLAZ a inceput inca din vara anului 2003, fiind influentat de genuri muzicale ca drum & bass, breakbeat, electro orientandu-se cu timpul catre house, electro si bassline. Productiile lui Jónás Gábor alias Stereo Killaz au aparut la case de discuri ca Monkey See Monkey Do din Belgia sau Sick Recordings din America, dupa care a colaborat prin remixuri cu artisti din Ungaria si din strainatate. Productiile si remixurile sale au aparut atat la BBC in emisiunea lui Kissy Sell Out, “Kissy Klub”, cat si pe CD-ul Mixmag din decembrie 2009. Duo-ul elvetian Mightyfools a selectat o piesa remixata de catre Stereo Killaz in mixul oficial WMC. In prezent si-a lansat al trei-lea Stereo Killaz EP cu titlul Pose EP la casa de discuri Sick Society si lucreaza la un remix pentru casa de discuri elvetian BMKLTSCH Records.
myspace

PSYON [XSSR Music | HU]

Click the image to open in full size.

Psyon originar din Budapesta este atat un dj cunoscut cat si producator. Si-a inceput cariera in 1999 pe baza influentelor drum and bass de atunci dupa care s-a orientat spre cele mai dansabile breakbeat-uri. Stilul lui de dj este unul aparte, ritmuri grimey dar funky combinate cu cele mai bune vocaluri. Face parte din mai multe echipe de promoteri, alaturi de care organizeaza cele mai tari petreceri in Ungaria cu dj ca: Freq Nasty, Deekline, Autobots, General Midi etc. A mixat in toata Ungaria si zona de est a europei.
facebook
myspace
—————————————————————–

—————————————————————–
Program:

19:00 – 21:00 — Auditii Muzicale & Happy Hour
21:00 – 23:00 — Wrk
23:00 – 01:00 — PSYON (HU)
01:00 – 03:00 — PLASTIC KIDS & STEREO KILLAZ
03:00 – 04:30 — A-tesz
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie – Tirgu Mures – Cetatea Medievala – Bastionul Dogarilor (in spatele scenei)

Sambata — 20.11 — 19H

Suport — 10 RON
—————————————————————-

—————————————————————-
In ideea de a va asigura, evenimente cat mai bine organizate si de a va oferi o comunitate unde fiecare-si poate exprima ideile legate de muzica electronica underground, ne-am decis sa infiintam DownSounD Club, iar recrutarea membrilor incepe inca de la aceasta petrecere. Membrii clubului vor beneficia in cadrul evenimentelor DownSounD, de preturi reduse atat la intrare cat si la bar. De asemenea viitoarele evenimente Music Tower, vor fi accesibile doar membrilor clubului.
Pentru a deveni membru va rugam semnalati intentia voastra, la fata locului, sau prin e-mail cu urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Telefon, la downsoundro@gmail.com, iar la evenimente urmatoarele veti primi un card DownSounD Club.

Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com
—————————————————————-