DownSounD — Halloween Party with Dobrescu @ Bastionul Dogarilor — 30.10 — MS

DownSounD prezinta: MUSIC TOWER

Click the image to open in full size.

————————————————
In fiecare an vine ziua in care cinstim toate personajele negative din filmele si visele noastre preferate de … GROAZA! Continuand traditia de “Halloween” tipic DownSounD va invitam in “turnul de muzica”, ca sa reanviem aceste personaje, prin voi si costumele voastre, care in anii trecuti ne-au “speriat” peste orice asteptare. Vom aprecia pe cei care reusesc sa imbrace cele mai reusite sau “scary” costume, prin premii in valoare de 100 RON consumabile la bar. Astfel locul 1 – 50 RON, locul 2 – 30 RON, locul 3 – 20 RON, castigatorii fiind alesi de catre artisti.
————————————————

————————————————
In ideea de a va asigura, evenimente cat mai bine organizate si de a va oferi o comunitate unde fiecare-si poate exprima ideile legate de muzica electronica underground, ne-am decis sa infiintam DownSounD Club, iar recrutarea membrilor incepe inca de la aceasta petrecere. Membrii clubului vor beneficia in cadrul evenimentelor DownSounD, de preturi reduse atat la intrare cat si la bar. De asemenea viitoarele evenimente Music Tower, vor fi accesibile doar membrilor clubului.
Pentru a deveni membru va rugam semnalati intentia voastra, la fata locului, sau prin e-mail cu urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Telefon, la downsoundro@gmail.com, iar la evenimente urmatoarele veti primi un cardDownSounD Club.
————————————————

————————————————
Invitati:

Vlad DOBRESCU[CTC]
hip-hop

Sauce b2b Lejoix [Downsound.ro]
breaks / funk / dubstep

Addo [bamse.ro]
techno / house

Acqzuel
experimental bass music

—————————————————————-
VLAD DOBRESCU [CTC]

Click the image to open in full size.

Vlad Dobrescu si-a facut aparitia pe scena muzicii underground cu 11 ani in urma, prin productii la casa de discuri Facem Records. Muzica lui a stat la baza MC-urilor romani ca CTC, Cedry2k, Carbon, Raku, Kgula & R.A.C.L.A., Sindicatu R.A.N.S., ViolLent, etc. Impreuna cu Armada si CTC au contribuit la o noua era a MC-ului din Romania. Fiind membru fondator al primei case de discuri independent de hip-hop si promoter de evenimente a lucrat impreuna cu artisti consacrati ca Jedi Mind Tricks, Masta Ace & eMC, Dilated Peoples, Phi-Life Cypher, Grand Wizzard Theodore, DJ Revolution, Reef The Lost Cauze & DJ Stress, Marco Polo & Torae, Eternia, DJ Illegal from Snowgoons si multi altii. Momentan produce piese la mai multe albume, in principal la propriul albumul solo, munceste la construirea unui studiou profesional de inregistrare si isi mai gaseste timp a organiza si promova evenimentele hiphop din Bucuresti.
————————————————

————————————————
Program:

19:00 – 21:00 — Auditii Muzicale & Happy Hour
21:00 – 23:00 — Acqzuel
23:00 – 01:00 — Vlad Dobrescu
01:00 – 03:00 — Sauce b2b Lejoix
03:00 – 05:00 — Addo
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie – Tirgu Mures – Cetatea Medievala – Bastionul Dogarilor (in spatele scenei)

Sambata — 30.10 — 19H

Suport — 10 RON
—————————————————————-

Asteptam mixurile si propunerile voastre pe downsoundro@gmail.com

—————————————————————-