DownSounD — Music Tower @ Bastionul Dogarilor — 18.09 — MS

DownSounD prezinta un nou concept de eveniment: MUSIC TOWER

Click the image to open in full size.

—————————————————————-
Revenind la locatia care a adus in atentia muresenilor stilul muzicii electronice urbane, bastionul dogarilor din cetatea medievala, incercam sa cream un concept nou de eveniment, cu caracter cultural. Astfel fiecare seara de petrecere se va deschide la ora 19:00, cand vom avea auditii muzicale cu creatii vechi si noi, de pe vinil sau suport digital, unde vom incerca sa cream si un loc de afirmare pentru tinerii producatori/DJ din Tirgu Mures. Auditiile vor fi piperate cu o ambianta si un lounge special, unde intre orele 19:00-22:00 vom avea si Happy Hour la bar. De la orele 22:00 si pana la orele 4-5 a diminetii vom avea invitati speciali, DJ consacrati din toate colturile tarii si nu numai, totul mixat cu ingredientele cu care v-am obisnuit dealungul celor peste 2 ani de petreceri marca DownSounD.
—————————————————————-

Invitati:

TMK
dub / breaks

SAUCE [DownSounD.ro]
funk / hip-hop / breaks

A-tesz & Lejoix [DownSounD.ro]
breaks / dubstep / dnb

Acqzuel
hip-hop / dubstep / bass music

Visuals:Photone [Tone Troopers]

—————————————————————-

TMK

Click the image to open in full size.

TMK sau Tamaka este unul dintre cei care au contribuit la bazele muzicii electronice urbane, nu doar fiind DJ, dar si prin organizare/promovare evenimente, FM rider – prezentand in exclusivitate Goodlooking Org, TCR, !K7, etc. In prezent continua aceasta misiune local prin Spaecial Beats Radio Show. Ca si DJ, are un stil variat, trecand prin stiluri de la jazz-funk-dub-breaks.

Latest mix
allmassive.org

SAUCE [DownSounD.ro | Facem Records]

Click the image to open in full size.

DJ Sauce nu mai are nevoie de prezentare pentru publicul muresean. Este un Disc Jokey si Beat Juggler versatil, cu scratchuri rafinate, muzici si mashupuri care incing atmosfera la orice petrecere.

Latest mix
DownSounD.ro

A-tesz & Lejoix [DownSounD.ro]

Click the image to open in full size.

DownSounD crew s-a format in ianuarie 2008, din DJ-ii mureseni Lejoix, A-tesz si Sauce. Avand ca scop principal sustinerea stilurilor muzicale underground, au organizat permanent petreceri in cluburile locale si imbinand stilurile hip-hop, funk, electro, break beat, dubstep si drum and bass au creat serile tematice Different Style, Get Down si festivalul Get Out! Responsabilii ritmurilor sparte si basilor grei a colectivei DownSounD, A-tesz si Lejoix au colaborat inca de la inceput, pe baza stilului lor preferat drum and bass. In timp si-au imbunatatit tehnica back 2 back, contopind subgenurile atmospheric, deep, liquid, neuro, dark step. In incercarea de a crea seturi cat mai variate in prezent includ genurile break beat, dub step, electro si rock. Au avut aparitii in mai multe orase din tara si strainatate si la festivalurile Peninsula, Var Fest si Get Out!. In mixurile lor regasim artisti ca Ed Rush, Black Sun Empire, Teebee, Break, State of Mind, Trei, Audio, High Contrast, Matrix & Futurebound, Electrosoul System, Chris Su., SKC, Chase & Status, Aquasky, Plump DJ`s, Stanton Warriors, Benga, 4Kuba, Nero, Bar9 etc.

Latest mix
DownSounD.ro

Acqzuel

Click the image to open in full size.

Latest mix
http://www.myspace.com/acqzuel
http://soundcloud.com/acqzuel

—————————————————————-
Program:

19:00 – 21:00 — Auditii Muzicale & Happy Hour
21:00 – 23:00 — Acqzuel
23:00 – 24:30 — Sauce
24:30 – 02:30 — TMK
02:30 – 04:30 — A-tesz & Lejoix

All night visuals by Photone [Tone Troopers]
—————————————————————-

—————————————————————-
Locatie — Tirgu Mures – Cetatea Medievala – Bastionul Dogarilor (in spatele scenei)

Sambata — 18.09 — 19H

Suport — 10 RON
—————————————————————-