Get Out !!-Open Air Fest-5/6/7 Aug.-Tg.Mures||Big Bud[UK],SKC[HU],Spinline[HU],Corn Flex[DE],Ludmilla[HU]

DownSounD & baMSe are placerea de a va prezenta festivalul de muzica electronica urbana GET OUT !!

Click the image to open in full size.

In Valea Ileana Cosinzeana, ascuns sub poalele dealurilor adormite, la rascrucea dintre basm si istorie, regasim trecutul si prezentul. Conform basmului popular din regiunea Nirajului, zana Cosanzeana si-a dorit construirea unui drum pana la castelul lui Fat Frumos prin care sa fie uniti, dar nu a reusit sa-l termine prin niciun efort din cauza zanelor geloase pe frumusetea ei. Drumul il regasim si in prezent, fiind folosit din timpurile romane pentru a transporta sarea din Muntii Gurghiului prin valea zanelor in satele muresene. Campingul Ileana Cosinzeana, situat in aceasta vale fermecata la 24 km de Tg. Mures, va gazdui in perioada 5/6/7 August, Festivalul Get Out !! Avand o suprafata de 5 hectare campingul cuprinde un teren de fotbal, lacuri de pescuit, zona de lounge si de camping dotat cu dusuri si wc-uri. Ca urmare activitatile in aer liber sunt nelimitate, avand posibilitatea de a incerca calaritul, plimbarea cu trasura, fotbalul, tir cu arcul, cataratul sau baia in raul Niraj situat la 500m de camping. Mancarea si bautura specifice zonei, toate piperate cu cei mai buni DJ autohtoni si desigur reprezentanti internationali ai scenei muzicale, promit un weekend de basm, intr-un peisaj mirific.

Click the image to open in full size.

Program:

Joi — 05 August

———————————————————————-

Big Bud [Soundtrax | UK]

Radio Space Pop [Astronaut Kru | High Definition | DV]

Kojok [Kojokstan Troopers | TM]

Injektah [Fiyah Burn Sound | TM]

Djubei [Astronaut Kru | DV]

Burner Greene [Astronaut Kru | DV]

———————————————————————-

Vineri — 06 August

———————————————————————-

SKC [Tactile | HU]

Spinline [Shogun Limited, Dispatch | HU]

Corn Flex [High Finesse | DE]

Seba1394 [anonimTM | TM]

Dan Bazix [baMSe | MS]

A-tesz & Lejoix [DownSounD | MS]

———————————————————————-

Sambata — 07 August

———————————————————————-

Ludmilla [Ayra Recordings | HU]

Tomasan [BUC]

Newgotti [AnonimTM | TM]

K-Lu [TM]

Sauce & Limun [DownSounD | MS & TM]

Addo & Acqzuel [baMSe | MS]

———————————————————————-

Lounge Stage:
Joi 05 Aug. — Asheron, Flying Circus, Jungsoul
Vineri 06 Aug. — Cherry, Acqzuel, Koyr, Dudawles, Wrk, Tamaka, Pristvi
Sambata 07 Aug. — Cshoobee, Bread&Butter, Rapala, Nadasan, Down, Aeromaschine, Dobrescu, Tony031r

Visuals:
VJVJVJ Team: Flowerstepper+Space Bunny
Photone [Tone Troopers]

———————————————————————-

Harta festival:

Click the image to open in full size.

Activitati in aer liber:

• camping
• excursii in natura
• baie in raul Niraj
• fotbal
• ping pong
• badminton
• concursuri in echipa
• fotbal de masa — 1Ron
• cataratul — 2Ron/pers.
• plimbari cu caruta — 1Ron/pers.
• calarit — 2Ron/5min., 8Ron/30min., 15Ron/1ora
• teren fotbal gonflabil (10 pers.) — 5Ron/pers.
• paintball — 10Ron/50bile, 20Ron/100bile
• excursie organizata cu ghid, 5 ore — drumetie, degustare vin si cascaval — 10Ron/pers.

Pret bilet:

Joi 05 — 20 Ron
Vineri 06 — 35 Ron
Sambata — 35 Ron
Weekend (Vineri+Sambata): 60 Ron
Festival (3 zile): 70 Ron

Preturi festival:

Meniu Bar
Meniu Restaurant

Indicatii de drum:

Transport local: Autogara & Gara CFR — Statie maxi-taxi spre M. Nirajului — Liniile 17; 43 — 1.5Ron
Taxi: Autogara & Gara CFR — Statie maxi-taxi spre M. Nirajului – 10Ron

Click the image to open in full size.

Transport catre festival:
Tg. Mures — Get Out !!, zilnic la orele 16:00, 18:00, 20:00 — 8Ron
Get Out !! — Tg. Mures, zilnic la orele 06:00, 08:00, 10:00 (minim 5 persoane) — 8Ron

Click the image to open in full size.


Va recomandam urmatoarele rute catre satul Valea, comuna Vargata (le-am creat din punct de vedere a conditiilor de drum):
Tirgu Mures, Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Timisoara, Arad, Deva, Oradea, Cluj-Napoca, Satu-Mare, Sibiu,Iasi
———————————————————————-

Ludmilla [Ayra Recordings | HU]

Click the image to open in full size.

Ludmilla este una dintre cele mai de succes Dj de breakbeat din Europa, in ultimii 10 ani. Cu peste 1000 de aparitii in Ungaria si in intreaga Europa, prestatia ei a devenit o obisnuinta la cele mai mari festivaluri alaturi de artistii de top din scena breakbeat/electro. Impreuna cu partenerul ei pe termen lung atat in muzica cat si in viata, Beatman, au creat un duo special, publicand peste 50 de releasuri, dintre care multe au ajuns in top3 in magazinele si portalurile de specialitate. Lucrarile lor au fost remixate de mai marii scenei ca: Future Funk Squad, Aquasky, Backdraft, Shiloh, Plastic Shell, acestea fiind publicate la cele mai ravnite case de discuri: Finger Lickin’ White, En:vision, Hacker, Aurium Recordings, Vinyl Addiction Breaks, Cut’n'Run, I-lectric, Chi etc. In 2007 si-au creat propriul label, Ayra Recordings, cu scopul de a ajuta tineri artisti talentati, iar cele peste 20 de releasuri ale lor au ajuns aproape de fiecare data in top10

myspace

ayra recordings

soundcloud

discografie

SKC [Tactile | HU]

Click the image to open in full size.

SKC este artistul de baza din Budapesta, care a asezat Ungaria pe harta mondiala a culturii drumandbass.Dupa ce a devenit un fan al muzicii clasice si a invatat sa cante la pian, a suferit o transformare radicala, printr-o experienta traita la o petrecere underground din 1998 sustinut in rolul principal de catre Ed Rush, unde SKC a disparut intr-un “Wormhole” misterios … iar dupa ce a reaparut a fost pregatit sa-si compuna propriile ritmuri in spiritul muzicii electronice.Primul sau vinil important a fost publicat la DSCI4, care s-a invartit in jurul lumii fiind folosit de catre DJ-ii de elita a scenei.De atunci, a avut o legatura stransa si a fost sustinut de catre cei mai de renume artisti precum Klute, Concord Dawn, Ed Rush, BSE, Pendulum, Flight, Calibre, Marcus Intalex, Digital, Spirit, Matrix, Marky, Dieselboy, Andy C etc. Reprezentand atat productiile proprii cat si cele ale colegilor din Ungaria, a sustinut petreceri in intreaga Europa, iar impreuna cu coproducatorul sau principal, Chris.su au avut un turneu de succes in Australia.SKC, fiind puternic influentat de muzica clasica, incearca sa introduca cat mai multe elemente muzicale in drumandbass, atat in studio cat si dupa platane, dar nu se fereste nici de imnurile ringurilor de dans. Seturile lui, asemenea unei aventuri pe un montagne russe, acopera intregul spectru al acestui gen, de la darkstep si neurofunk pana la atmospheric si liquid.Pe langa colaborarile cu Chris.su si proiectele solo, este implicat de asemenea in colectiva Tactile impreuna cu Safair, Chris.su, Longman si Bratwa. Primul album al colectivei intitulat “Super System” a aparut la Timeless Recordings in Martie 2006. Tot in 2006 a aparut albumul solo Killing Me Softly, care s-a bucurat de un succes international, dupa care s-a dezlantuit, producand multe piese de succes, precum: Free My Soul, Crash, Prophecy, What’s Happening, Composure, Pain, The World Is Changed si mai multe remixuri pentru piese ca: London Elektricity – Main Ingredient, Black Sun Empire – Firing Squad, Absolute Zero & Subphonics – The Code, Fatboy Slim – Right Here Right Now aceste productii aparand la cele mai renumite case de discuri, precum: Commercial Suicide, Hospital, Renegade Hardware, Ram Records, Social Studies, Critical, Black Sun Empire etc.

myspace

tactile vinyl

discografie

Big Bud [Soundtrax | UK]

Click the image to open in full size.

Big Bud este producator, DJ si totodata proprietar al casei de discuri Sound Trax Records. Prima sa aparitia pe scena international cu discul Temptation / Fantasy dateaza din 1994. De atunci a publicat peste 100 de piese inclusiv 5 albume ca Infinty + Infinity din 1999, Late Night Blues din 2001, GLO din 2002, Fear of Flying din 2005 si Remix Project din 2006. In acesti ani a colaborat cu case de discuri ca Creative Source Records, Good Looking Records, in final stabilindu-se la Sound Trax Records. Sound-ul Big Bud este influentat de peste 30 de ani petrecuti ascultand jazz, funk, soul si reggae. Participand de la petrecerile tipice anilor 80 si 90, pana la partyurile drum and bass din zilele noastre, mereu a iubit muzica de calitate. Desi nu este activ prezent pe scena Britanica, a calatorit prin lume reprezentand marca sa proprie de drum and bass.

Soundtrax

discografie

Spinline [Shogun Limited, Dispatch | HU]

Click the image to open in full size.

Spinline  este o echipa maghiara de produceri drum&bass formata din Mark Gulacsi, Norbert Safar si Andras Tallai. Acestia evolueaza treptat si sigur spre a deveni cel mai important export al Ungariei in materie de drum&bass. Munca intensa si sunetul de exceptie au dus la colaborari cu artisti ca Loxy, Icicle, Hydro, Naibu si aparitii discografice la case mari de discuri ca si Ram Records, Shogun, Fokuz sau DSCI4, aceste realizari consacrandu-i definitiv pe scena mondiala. Soundul este unul complex si divers dar amprenta “deep” nu lipseste din nici o creatie Spinline.

myspace

discografie

Corn Flex [High Finesse | DE]

Click the image to open in full size.

Principal promotor al sound-ului drum&bass in Dresden, alaturi de ceilalti membri ai crew-ului High Finesse, printre care Sam Francesco, Paula Herself, Luke Gooding, Albreax si altii, Corn Flex reprezinta unul dintre DJ-ii cu cea mai complexa, variata si in acelasi timp echilibrata selectie pe genul caruia i s-a dedicat. Adept al sound-ului liquid, dubwise si cu dese scapari in dub sau grime, Corn Flex a devenit un nume demn de luat in calcul dupa ce s-a gasit pe line-up-uri alaturi de Danny Byrd, Logistics, Big Bud, Redeyes, TRG, Kuttin Edge, MC Mike Romeo si multi altii. In Romania si-a facut simtita prezenta de nenumarate ori, in principal in Tg. Mures alaturi de BaMSe dar si in orase ca Timisoara, Cluj, Brasov sau Bucuresti.

myspace

Seba1394 [anonimTM | TM]

Click the image to open in full size.

myspace

anonimTM

Tomasan [BUC]

Click the image to open in full size.

Newgotti [anonimTM | TM]

Click the image to open in full size.

myspace

anonimTM

K-Lu [TM]

Click the image to open in full size.

myspace

Sauce & Limun [DownSounD MS & TM]

Sauce

Click the image to open in full size.

Limun

Click the image to open in full size.

myspace Limun

Addo & Acqzuel [baMSe | MS]

Addo

Click the image to open in full size.

Acqzuel

Click the image to open in full size.

bamse.ro

myspace Addo

soundcloud Addo

Radio Space Pop [Astronaut Kru | High Definition | DV]

Click the image to open in full size.

myspace

astronaut kru

Kojok [Kojokstan Troopers | TM]

Click the image to open in full size.

myspace

Injektah [Fiyah Burn Sound | TM]

Click the image to open in full size.

myspace

Djubei [Astronaut Kru | DV]

Click the image to open in full size.

astronaut kru

Burner Greene [Astronaut Kru | DV]

Click the image to open in full size.

astronaut kru

Dan Bazix [baMSe | MS]

Click the image to open in full size.

myspace

baMSe.ro

A-tesz & Lejoix [DownSounD | MS]

Click the image to open in full size.

downsound.ro

———————————————————————-

Locatie:

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Pictures taken by Lulubike

Ne gasiti de asemenea pe facebook!
more info on the way…