DownSounD — Fine Cut Bodies / Sergiu Nadasan / A-tesz & Lejoix @ AVI-COLA — 17.04 — MS

DownsounD in colaborare cu Avi-Cola Club prezintaDifferent Style

Click the image to open in full size.

Fine Cut Bodies [Chi Recordings]

Click the image to open in full size.

Cu toate ca numele Fine Cut Bodies sugereaza mai multe persoane, in spatele literelor FCB se ascunde un singur om, Kevin. Lumea lui muzicala variaza de la minimal house la techno, de la breakbeat la orice tip de muzica experimentala de dans, incluzand dub, headz, broken beat, house, electro etc. Ca si DJ, Kevin invarte muzici cu tempo mediu, cum ar fi breakbeat, house, tech-house, electro, broken beat si este in continua cautare de muzica cu caracter experimental, dar totusi ascultabil si dansabil. Kevin, originar din Ungaria e si proprietarul label-ului Chi Recordings. Ca si artist are peste 30 de releasuri, majoritatea fiind printre primele in topurile mai multor magazine si portaluri. Este DJ rezident la mai multe cluburi ca Faculty, AAD sau Cinetrip si are 2 emisiuni radio Kvark-Depo si Ablak-A-Dubra. A lucrat cu nume precum Ben Mono, Fink, Chris Carter, EK, Danny Bonnici si a facut nenumarate remixuri pentru mai marii scenei muzicale. A invartit discuri in toata Europa, Australia si SUA.

myspace

Sergiu Nadasan [Nassa Agency]

Click the image to open in full size.

Adept al ideii ca muzica nu se imparte in muzica comerciala si muzica necomerciala ci in muzica buna si muzica proasta, Sergiu isi alege piesele pentru seturi in functie de grooveul pe care acestea il ofera alaturi de energia pe care o dezlantuie pe ringul de dans si mesajul pozitiv care il inspira. Astfel o noapte de muzica cu Sergiu Nadasan la pupitru inseamna house, funky-house, swing, jazzy-house, tech-house, nu disco, disco-house si multe surprize.Ca producator Sergiu a lansat piese la labeluri ca: Stolen Moments (Rotterdam,Netherlands), Karpatik Records(Rome, Italy), Soulman Music (USA), Romixland (Rome,Italy) in genuri variind de la minimal-techno la house si tech-house.

myspace
soundcloud

A-tesz & Lejoix [DownSounD]

Click the image to open in full size.

DownSounD crew s-a format in ianuarie 2008, din DJ-ii mureseni Lejoix, A-tesz si Sauce. Avand ca scop principal sustinerea stilurilor muzicale underground, au organizat permanent petreceri in cluburile locale si imbinand stilurile hip-hop, funk, electro, break beat, dubstep si drum and bass au creat serile tematice Different Style, Get Down si festivalul Get Out! Responsabilii ritmurilor sparte si basilor grei a colectivei DownSounD, A-tesz si Lejoix au colaborat inca de la inceput, pe baza stilului lor preferat drum and bass. In timp si-au imbunatatit tehnica back 2 back, contopind subgenurile atmospheric, deep, liquid, neuro, dark step. In incercarea de a crea seturi cat mai variate in prezent includ genurile break beat, dub step, electro si rock. Au avut aparitii in mai multe orase din tara si la festivalurile Peninsula, Var Fest si Get Out!. In mixurile lor regasim artisti ca Ed Rush, Black Sun Empire, Teebee, Break, State of Mind, Trei, Audio, High Contrast, Matrix & Futurebound, Electrosoul System, Chris Su., SKC, Chase & Status, Aquasky, Plump DJ`s, Stanton Warriors, Benga.

downsound.ro

——————————————————————

Locatie — AVI-COLA CLUB

Tg. Mures — Postei no 1

Sambata — 17.04. — 23H

Intrare — 10RON pana la ora 00:00 , 15 lei dupa ora 00:00

http://www.avi-cola.ro

——————————————————————

Line-up:

——————————————————————
23:00 — 12:30 –
Sergiu Nadasan [funky house & swing]
12:30 — 03:00 –
Fine Cut Bodies [minimal / house / electro / break beat]
03:00 — Morning –
A-tesz & Lejoix [drum and bass / break beat / dubstep]
——————————————————————

Preturi de criza @ AVI-COLA CLUB

Oferta serii — Spune-i bauturii pe nume!!

SCREWDRIVER – Vodca & Orange – 8Ron

COLA MADNESS – Whiskey & Cola – 8Ron

Bere - Becks – 5Ron/0,33l

Long Drinks 0,3l ———————————- Promo Bottles

Campari & Orange – 10,99Ron ——– Absolut & Nectar 1l. – 129Ron
Jack & Cola – 12,99Ron ———— Absolut & 2 Cranberry – 129Ron
Jager & Cola – 10,99Ron ———— Ballantine`s & 2 Cola – 139Ron
Jager & Red Bull – 12,99Ron —– Ballantine`s & 2 Red Bull – 159Ron
Vodca & Cola – 10,99Ron ———- Finlandia & Nectar 1l. – 149Ron
Vodca & Red Bull – 12,99Ron —- Grey Goose & 2 Red Bull – 290Ron
Whiskey & Cola – 10,99Ron —- Jack Daniel`s & 2 Red Bull – 189Ron
Whiskey & Red Bull – 12,99Ron — Jagermeister & 2 Red Bull – 169Ron
——————————————————————